Renovatie Van uw Dichte Trap

Gespecialiseerd in traprenovaties van top kwaliteit

Vakmanschap bij elke stap. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie met hoogwaardige materialen en renoveren jouw trap altijd naar eigen wens.

After
Before

transformeer uw dichte trap tot de eyecatcher van uw woning

Is je trap gesloten en ben je de versleten uitstraling zat? Overweeg dan om je trap nieuw leven in te blazen met een traprenovatie. Door te kiezen voor traprenovatie kun je zowel de functionaliteit als het uiterlijk van je trap verbeteren, zonder dat je de gehele trap hoeft te vervangen.

Het renoveren van een gesloten trap is tegenwoordig een populaire keuze onder huiseigenaren die hun interieur willen opwaarderen. Of je nu een eigentijdse look wilt creëren of juist een klassieke stijl wilt behouden, traprenovatie biedt diverse mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen.

Maar wat houdt traprenovatie precies in voor een gesloten trap? Tijdens een traprenovatie worden de bestaande traptreden bedekt met overzettreden van hoogwaardig CPL laminaat. Dit geeft je trap direct een nieuwe uitstraling en laat hem weer als nieuw aanvoelen.

Dichte trap projecten

Trap met wangen

Fris en modern

Industriële dichte trap

Trap met wangen

Verlichte trap

Verlichte trap

Materiaal en kleuren

Kies het Juiste Materiaal

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit overzettrede gemaakt van CPL laminaat die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage. Tevens door de aluminium legering die in de toplaag verwerkt zit heeft de trap ook een anti slip werking, waardoor uw trap een stuk veiliger wordt.

Wij zijn je creatieve partner

Bij een traprenovatie is de keuze van kleur een belangrijk aspect om de gewenste uitstraling te creëren 

Ook het patroon of print speelt daarin een rol of je nu kiest voor een trede met voelbare houtnerf of natuursteen. Blauwstaal of eiken er is altijd wel een combinatie mogelijk die jouw trap transformeert tot een eyecatcher die aansluit bij jouw interieur en stijl. 

Led verlichting

Om uw trap nog veiliger en nog meer sfeer te geven kunt u kiezen voor LED verlichting deze is dimbaar en worden onder de voorzijde van de overzettrede geïnstalleerd en zijn verkrijgbaar in warm of koud licht. 

Keuze uit meer dan 20 verschillende soorten hoogwaardig CPL Laminaat

Onze klanten aan het woord

5/5

Vakkundig

PTR traprenovatie is een mooi bedrijf die vakkundig en netjes werkt.

Peter komt z’n afspraken na en levert mooi werk af. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.

Martijn

5/5

100% vakmanschap

PTR Traprenovatie 100% vakmanschap komt zijn afspraak na en werkt super netjes met een zeer ruim aanbod.

Remko

5/5

Mooi eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat en de manier waarop er is gewerkt.

Alex

Direct een afspraak maken

Beveiligd door Google reCAPTCHA, Bekijk Voorwaarden

Contact

Wilt u een afspraak maken of ontvangt u graag meer informatie? We helpen u graag verder. Normaal komen we binnen 24 uur in contact!

Contact gegevens