Renovatie van uw open trap

Met Hoogwaardig CPL Laminaat

Vakmanschap bij elke stap. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie met hoogwaardige materialen en renoveren jouw trap altijd naar eigen wens.

After
Before

1 stap dichterbij je droomhuis

De trap in huis is meer dan alleen een manier om van de ene verdieping naar de andere te gaan. Het is een belangrijk onderdeel van je interieur. Of je nu een oud huis opknapt of je huidige interieur wilt opfrissen, traprenovatie kan een groot verschil maken. In dit artikel gaan we dieper in op traprenovatie voor open trappen en ontdekken we hoe dit je huis een frisse stijl en praktische verbeteringen kan geven.

Kenmerken van een Open Trap

Een open trap heeft geen ‘achterkant’ op de treden, waardoor je er doorheen kunt kijken. Dit kan een gevoel van ruimte en licht creëren. 

Open trap projecten​

Industriële open trap

Moderne open trap

Klassiek industrieel

Houten open trap

Frisse, witte trap

Laminaat open trap

Voordelen van Traprenovatie voor Open Trappen

Veiligheid en Comfort

Antislipmaterialen en Leuningen: Een open trap kan soms als minder veilig worden beschouwd, vooral voor jonge kinderen en huisdieren. Door gebruik te maken van overzettreden waarin antislip materiaal in de toplaag verwerkt zit, wordt de grip verbeterd. Ook zijn leuningen een goede toevoeging voor de veiligheid.

Balans tussen Veiligheid en Stijl: Moderne traprenovatietechnieken bieden oplossingen die zowel de veiligheid als de uitstraling van een open trap verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je trap niet alleen mooi is, maar ook veilig om te gebruiken.

Geluid demping

Door uw open trap te laten renoveren maakt u uw trap niet alleen veiliger door de antislipwerking in de toplaag maar door het gebruik van onze geluiddempende lijm waarmee de overzettreden worden vastgezet, maakt dat uw trap ook veel stiller wordt tijdens het gebruik.

Verbeterd uiterlijk

Keuze in Materialen en Stijlen: Bij een traprenovatie kun je kiezen uit verschillende soorten hoogwaardig CPL laminaat. Ook kun je een afwerking kiezen die goed past bij je huis.

Bij een traprenovatie kunt u kiezen uit diverse kleuren en decors die een belangrijke rol spelen om de gewenste uitstraling te creëren.

Of je nu gaat voor eiken met een voelbare houtnerf -natuursteen-blauwstaal of betonlook, er is altijd wel een decor die past bij jou stijl en interieur. Modern, klassiek, landelijk of industrieel, het kan allemaal!

Onze klanten aan het woord

5/5

Vakkundig

PTR traprenovatie is een mooi bedrijf die vakkundig en netjes werkt.

Peter komt z’n afspraken na en levert mooi werk af. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.

Martijn

5/5

100% vakmanschap

PTR Traprenovatie 100% vakmanschap komt zijn afspraak na en werkt super netjes met een zeer ruim aanbod.

Remko

5/5

Mooi eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat en de manier waarop er is gewerkt.

Alex

Materiaal en kleuren

Kies het Juiste Materiaal

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit overzettrede gemaakt van CPL laminaat die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage. Tevens door de aluminium legering die in de toplaag verwerkt zit heeft de trap ook een anti slip werking, waardoor uw trap een stuk veiliger wordt.

Wij zijn je creatieve partner

Bij een traprenovatie is de keuze van kleur een belangrijk aspect om de gewenste uitstraling te creëren 

Ook het patroon of print speelt daarin een rol of je nu kiest voor een trede met voelbare houtnerf of natuursteen. Blauwstaal of eiken er is altijd wel een combinatie mogelijk die jouw trap transformeert tot een eyecatcher die aansluit bij jouw interieur en stijl. 

Led verlichting

Om uw trap nog veiliger en nog meer sfeer te geven kunt u kiezen voor LED verlichting deze is dimbaar en worden onder de voorzijde van de overzettrede geïnstalleerd en zijn verkrijgbaar in warm of koud licht. 

Keuze uit meer dan 20 verschillende soorten hoogwaardig CPL Laminaat

Direct een afspraak maken

Beveiligd door Google reCAPTCHA, Bekijk Voorwaarden

Contact

Wilt u een afspraak maken of ontvangt u graag meer informatie? We helpen u graag verder. Normaal komen we binnen 24 uur in contact!

Contact gegevens